Všetky novinky
20.01.2023
2 min. čítania

Eshopy, robíte si analýzu prepravných nákladov?

Autor
Neoship
Dátum zverejnenia
20.01.2023
Kategória
Zdielať článok

Po skončení roka mnohí začínajú bilancovať. Bilančnou výnimkou majiteľov eshopov nie sú ani kuriérske spoločnosti, ich kvalita služieb, zákaznícky servis a v neposlednom rade ich ceny, ktoré tvoria podstatnú časť ich nákladov. Zároveň práve v tomto čase vo vyššej miere zvonia telefóny od konkurenčných prepravcov, ktorí ponúkajú „lákavé“ cenové ponuky.

Je na oko lacnejšia ponuka však naozaj lacnejšia? Analyzujete všetky premenné, ktoré cenovú ponuku vo výsledku môžu v značnej miere ovplyvniť?

Neoship pomocník na prepočet prepravných nákladov

Máme pre vás tip, vďaka ktorému môže byť vaše rozhodovanie o čosi jednoduchšie.  S naším POMOCNÍKOM analýzu zvládnete ľavou zadnou. Na základe cenových ponúk od prepravcov a poznania počtu expedovaných balíkov iba jednoducho dosadíte do tabuľky potrebné čísla a Pomocník vám vypočíta predpokladaný nákladový rozdiel, resp. vám napovie, s ktorým prepravcom sa vám oplatí ísť do spolupráce viac.

Nech sa páči, môžete ho od nás získať úplne ZDARMA.

Samozrejme, stále to bude výsledok, ktorý hovorí "iba o cene. Do celkových expedičných nákladov však vstupujú aj ďalšie faktory ako čas, cena človeko-hodiny, manuálne spracovanie vs. automatizácia,... Viac o tejto téme sme napísali v článku Cena expedovania = cena za balík?

Chceli by ste lacné, kvalitné a aj rýchle?

Tak, ako aj v iných oblastiach, aj pri expedícii platí, že kombinácia rýchlo, lacno a kvalitne neexistuje. (Ak áno, tak iba dočasne...) Môžete mať dve z nich, no nikdy všetky tri naraz:
- Lacné a rýchle nebude kvalitné.
- Kvalitné a rýchle nebude lacné.
- Kvalitné a lacné nebude rýchle.

Akékoľvek bude vaše rozhodnutie, prajeme vám, nech prinesie želané výsledky a spokojných zákazníkov :)

Spokojní zákazníci
a ich príbehy

Chceli by ste vyskúšať Neoship?

Chcem vyskúšať Neoship