Expedovanie a logistika
19.08.2020
10 min. čítania

Kombinácia Neoshipu a SuperFaktúry – skvelé duo pre váš eshop

Autor
Neoship
Dátum zverejnenia
19.08.2020
Zdielať článok

Každý eshop musí v rámci svojho fungovania zastrešiť niekoľko oblastí a vybrať si dodávateľa pre tie služby, ktoré nemá možnosť vyriešiť prostredníctvom vlastných zdrojov. Nie každý eshop však vie, že výberom konkrétneho riešenia môže využívať nielen jeho samotnú funkcionalitu, ale získať aj ďalšie výhody práve vďaka prepojeniu s inými systémami. Presne takéto výhody prináša aj spolupráca SuperFaktúry a Neoshipu.

SuperFaktúra predstavuje jednoduchý a prehľadný online fakturačný systém pre živnostníkov a firmy. Rovnako ako v prípade Neoshipu, cieľom SuperFaktúry je zjednodušiť procesy.

Pomôže vášmu eshopu s automatickou fakturáciou a vďaka množstvu ďalších šikovných nástrojov a funkcionalít uľahčí agendu spojenú s vaším podnikaním. Navyše, na ich zákazníckom servise dostupnom cez online čet, telefón alebo email vám radi poradia alebo pomôžu pri riešení vašich požiadaviek.

S Neoshipom komplexné expedičné riešenie (unikátny expedičný systém + preprava balíkov). Vďaka prepojeniu s eshopovými či fakturačnými systémami jednoducho a rýchlo vyexpedujete vaše objednávky, čím výrazne šetríte čas a eliminujete chybovosť. Okrem automatizácie expedovania v Neoshipe nájdete širokú škálu užitočných expedičných funkcionalít od dennej štatitistiky zásielok, cez sprostredkovanú komunikáciu s prepravcom až po notifikačné emaily, ktoré si môžete nastaviť podľa vlastnej predstavy.

Čo v SuperFaktúre oceníte?

- Možnosť prepojiť SuperFaktúru s vaším eshopom a faktúry vystavovať automaticky v rôznych fakturačných menách a
až v 11 jazykoch.
- Export vašich faktúr pre rôzne účtovné programy ako Omega, Money, Pohoda, MRP, MK-Soft, Oberon, formát ISDOC. Alebo môžete vytvoriť prístup účtovníčke, aby export spravila, keď bude potrebovať.
- Rôzne užitočné funkcionality ako napríklad: automatické párovanie platieb, evidencia Vašich nákladov, tvorba hromadných príkazov na úhradu pre internetbanking, automatické emailové a SMS upomienky alebo poďakovania za úhradu faktúr, Kniha jázd amnoho ďalších vychytáviek, ktoré Vám uľahčia podnikanie.
- Mobilnú aplikáciu pre Android a iOS zariadenia, vďaka ktorým budete mať prehľad o fakturácii vždy vo vrecku.
- Na faktúry si môžete pridať svoje logo, pečiatku a podpis, aby vyzerali ešte profesionálnejšie.

Aké možnosti prináša kombinácia SuperFaktúry s Neoshipom?

Vďaka prepojeniu SuperFaktúry s Neoshipom vyriešite 2 dôležité aktivity súvisiace s expedovaním:
1, Z údajov faktúr vyexportrujete dáta a tlačíte štítky na balíky. To všetko pohodlne, efektívne a rýchlo.

2, Vyplatené dobierky môžete hromadne párovať s vystavenými faktúrami, čím ušetríte množstvo času.

Čo hovoria na hotové riešenie eshopy využívajúce Neoship a SuperFaktúru?

Mgr. Andrea Vertfeinová z topankaren.sk: Prepojenie Neoshipu so SuperFaktúrou je dokonalé riešenie pre náš eshop. Jednoduché prepojenie so systémom, nahadzovanie zásielok pár kliknutiami a párovanie platieb nám nielen šetrí čas, ale aj financie. Vrelo všetkým odporúčame. Za nás číslo 1.
Alica Kyselová zo sunroot.eu: Spokojnosť eshopu Sunroot so službami Neoshipu tkvie predovšetkým v množstve ušetrených hodín práce vďaka prepojeniu so SuperFaktúrou, odkiaľ veľmi rýchlo vybavíme objednávky a balíky sú expresne pripravené na vyzdvihnutie kuriérom.

Koľko vás táto kombinácia bude stáť?

Ak sa rozhodnete vyskúšať SuperFaktúru, prvý mesiac využívania máte úplne zdarma a bez záväzkov. Počas neho sa môžete rozhodnúť, či vám vyhovuje a či si ju chcete zakúpiť. Cena SuperFaktúry sa odvíja od toho, či si vyberiete mesačný, polročný alebo ročný balík predplatného. Prepojenie s eshopom cez API kvôli automatickému vystavovaniu faktúr je dostupné v ich Prémiovom balíku služieb, no export údajov z faktúr do Neoshipu je dostupný už od ich Štandardného balíku. Kompletný popis služieb v jednotlivých balíkov aj aktuálny cenník nájdete na ich stránke.

Ak sa rozhodnete pre Neoship do 30.09.2020 získate 10% zľavu z prvej fakturácie. Čo sa týka Neoshipu – za komplexné riešenie (expedičný systém + preprava balíkov) zaplatíte toľko, koľko balíkov reálne pošlete. Nikde však nenájdete cenník, pretože pre každého záujemcu je cenová ponuka pripravovaná individuálne.

Samotné prepojenie Neoshipu a SuperFaktúry je ZDARMA.

Kde požiadať o využívanie Neoshipu a SuperFaktúry?

Ak by ste mali záujem vyskúšať SuperFaktúru na mesiac zadarmo, stačí sa zaregistrovať. O prepojenie oboch systémov sa už postaráme my.

Spokojní zákazníci
a ich príbehy

Chceli by ste vyskúšať Neoship?

Chcem vyskúšať Neoship